Egyéb információk

TITOKTARTÁSI KÖTELEZETTSÉG:
Az Internet Iránytű című könyv megrendelésével elfogadod azt az alapvető titoktartási szabályt, hogy az itt kapott tudásanyagot saját magáncéljaidra használod fel: nem használod fel hasonló tartalom létrehozására,  tovább értékesítésre, és a kapott anyagokat nem szolgáltatod ki harmadik félnek. Ennek megszegése esetén az okozott kárt részedre kiszámlázom, 200 000 Ft összegben.

JOGI TUDNIVALÓK:

 • Ha beküldöd a megrendelő űrlapot, az elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, ami fizetési kötelezettséggel jár.
 • A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
 • A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és beküldésével  Györfiné Szabó Orsolya egyéni vállalkozóval kötöd.
  (4060 Balmazújváros, Bem József utca 15/a  Asz: 66893633-1-29, Email: internetiranytu@gmail.com)
 • A számlázás elektronikusan történik, emailben küldöm a hivatalos, törvényeknek megfelelő számlát a fizetés teljesítése után, mely kinyomtatva egyenértékű a hagyományos számlákkal.
 • Az esetleges panasz kezelési módja emailben történhet (internetiranytu@gmail.com)
 • A könyv ára 2 990 Ft.
 • Tárhelyszolgáltató: Hostinger International Ltd. Cím: 61 Lordou Vironos Street, 6023 Larnaca, Cyprus Email: office@hostinger.com

FIZETÉSI ADATOK, MÓDOK:

 • Elfogadott fizetési módok: előre utalás,  banki befizetés, Paypalon keresztüli utalás, vagy rózsaszín csekken történő fizetés.
 • A megrendelésed beküldése után emailben megkapod a visszaigazolást a megadott email címen. Az emailben minden fizetéshez szükséges adatot megkapsz.

ELÁLLÁSI, FELMONDÁSI JOG:

 • FIZETÉS ELŐTT:  megillet az elállási illetve szerződésfelmondási jog, A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted az internetiranytu@gmail.com címre küldve. A lemondó email tárgy sorába írd be, hogy „lemondás”, a levél szövegébe pedig a megrendelésed időpontját, a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint lemondod a részvételt.
 • FIZETÉS UTÁN:  amennyiben a könyv letöltési linkje és a zárt oldalhoz való hozzáférési adatok részedre már kiküldésre kerültek, már nem élhetsz az elállási joggal. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján: 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

ELÉRHETŐSÉGEK:

Tel.: 70/315-8462
Email: internetiranytu@gmail.com